Alcaldia

Benvinguts i benvingudes,

Amb aquesta pàgina web l'Ajuntament de Navata pretén comunicar-se de forma més eficient amb els veïns i veïnes. També amb els visitants que vulgueu descobrir una mica millor el nostre poble. D'aquesta manera volem donar un nou impuls a la comunicació amb la gent, amb noves eines actualitzades i efectives que facilitin la transparència, la participació i la difusió de la informació. Aquesta és una aposta més cap als nostres objectius d'eficiència, estalvi i sostenibilitat.

Navata és un municipi empordanès d'interior ben comunicat, ubicat a pocs minuts de Figueres i de Besalú, enmig d'un paisatge de conreus, boscos i cursos fluvials. La població es distribueix entre el Nucli Antic, Torremirona i Canelles, i els veïnats de Can Miró, Colomer i Muntaner.

Als que ens visiteu, us convidem a passejar pels carrers del nucli antic, que encara conserven restes de la muralla medieval i l'església de Sant Pere, a descobrir l'antiga església romànica de Can Miró (s. XII) i els diferents racons del poble. Recorrent el municipi, pels camins a peu o les rutes en bicicleta gaudireu del seu paisatge agrícola i forestal, així com dels seus espais fluvials d'elevat interès natural.

Navata és un poble viu, amb multitud d'entitats, serveis, comerços i nombrosos artesans, alguns dels quals tenen tallers oberts al públic. Hi ha una interessant i variada oferta gastronòmica, a més de diferents allotjaments rurals. Torremirona, amb el seu camp de golf ubicat en un entorn natural privilegiat, ofereix gran quantitat d'atractius: restaurants, hotels, apartaments i unes excel·lents instal·lacions esportives, de benestar i salut.

Amb aquestes paraules, tant per viure-hi com gaudir-ne, voldria que us sentíssiu ben acollits a la nostra vila.

Jaume Homs i Campamar, Alcalde de Navata

 

Perfil biogràfic

Tinc 70 anys, he nascut a Lladó i fa 45 anys que resideixo a Navata, soc casat, pare de dos fills i avi de 5 nets.

Trajectòria política:

Vaig iniciar la meva participació a la vida política presentant-me per regidor de l'Ajuntament de Navata durant la legislatura 1983-1987. Posteriorment, a la legislatura del 1987-1991, vaig presentar la meva candidatura per a l'alcaldia, càrrec que he exercit fins a l'actual legislatura 2015-2019.

Trajectòria professional:

He treballat durant més de 40 anys com a gerent en una empresa constructora de la comarca. Tinc vocació i esperit de servei i sento la necessitat d'ajudar i treballar per la gent. He col·laborat amb associacions i clubs del municipi durant molts anys.

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Close