Avís legal

Avís legal

Avís legal

Aquest lloc web i el seu domini són propietat de l'Ajuntament de Navata, amb domicili a la Plaça de la Vila 5, (CP-17744), CIF P1711800A, tel. + 34 972 565004 i adreça electrònica ajuntament@navata.org

 

La informació facilitada per mitjà d’aquest lloc web no substitueix la que figura a la seu electrònica de l'Ajuntament de Navata, l’única que té plena validesa legal.

L'Ajuntament de Navata no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d’altres persones que figuri al lloc web o a la que es faci remissió per mitjà d’enllaços.

 

El lloc web i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d’informació i per a oferir serveis en el marc de les competències i funcions pròpies de l'Ajuntament de Navata. Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre alguns d’aquests continguts que corresponen o bé l'Ajuntament de Navata o a terceres persones que n’han autoritzat la utilització per aquest mitjà.

De forma general, i llevat que s’indiqui el contrari de forma expressa per a casos singulars, es pot portar a terme la reproducció, distribució i comunicació pública dels continguts d’aquest lloc web sempre que quedi constància de la procedència. No obstant, no es podran utilitzar els continguts per a usos comercials, ni fer-ne obres derivades, sense autorització expressa i per escrit del'Ajuntament de Navata.

Aquestes condicions regeixen per als continguts del lloc web protegits per drets d’autor i es resumeixen amb la llicència Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada 3.0 Espanya (CC BY-NC-ND 4.0 INT) de Creative Commons.

L’escut oficial de l'Ajuntament de Navata, els altres dissenys i logotips que l’identifiquen, així com els dels coorganitzadors i col·laboradors dels premis, només poden ser reproduïts i utilitzats amb autorització prèvia i per escrit de l'Ajuntament de Navata, o bé quan es tracti d’identificar activitats o iniciatives que compten amb el suport explícit de l'Ajuntament de Navata. L'Ajuntament de Navata n’autoritza també usos no lucratius amb finalitats educatives, de recerca, estudi o difusió cultural.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena (framing) sense autorització expressa i per escrit de l'Ajuntament de Navata.

El tractament de les seves dades es realitzarà únicament i exclusivament per als serveis que sol•licita i les competències de l’Ajuntament d’acord a la normativa vigent en matèria de protecció de dades i societat de la informació. Pot consultar el detall del tractament de dades que realitzem a la nostra política de privacitat.

L'Ajuntament de Navata informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) que permeten fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web. La vigència d’aquestes galetes es limita a la necessària per aconseguir aquests objectius. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Vostè ha estat informat prèviament de la seva instal·lació. Trobarà més informació sobre la Política de Cookies en aquest enllaç.

Close