Òrgans de govern

El Ple Municipal

És el màxim òrgan de representació i deliberació de l’Ajuntament. Està format per 9 regidors (els que pertoquen per la població) que han estat escollits a les eleccions municipals.

El Ple està presidit per l’alcalde i es divideix per grups municipals que agrupa els regidors escollits en una mateixa candidatura. Així, actualment, al Ple de Navata hi ha 2 grups municipals:

  • Compromís x Navata  (5 regidors)
  • Junts per Navata (4 regidors)

Se celebren Plens Ordinaris un cop cada trimestre i s’hi discuteixen i aproven els principals assumptes municipals. Són sessions obertes al públic. A part dels Plens Ordinaris, també es convoquen Plens Extraordinaris, segons les necessitats i els assumptes del poble que cal tractar i aprovar en un període concret.

Tinents d’Alcalde i Junta de Govern Local

El cartipàs municipal de l'Ajuntament, per al mandat 2019-2023, està format per l'alcaldia i tres tinents d'alcalde i un regidor amb cinc grans àrees amb les corresponents regidories (aprovat en ple celebrat el dia 10 de juliol de 2019):

  1. Serveis Generals, territori i sostenibilitat : Jaume Homs Campamar
  2. Atenció a les persones i coordinació de les regidories: Elisenda Ferrer Abulí
  3. Hisenda, joventut i festes: David Moyano Borrat
  4. Transparència, comunicació i esports: Albert Alegrí Reixach
  5. Cultura, turisme i promoció econòmica: Fina Juez Larre
La Junta de Govern està formada per l'alcalde Jaume Homs Campamar i quatre regidors més, Elisenda Ferrer Abulí, Fina Juez Larre, David Moyano Borrat i Albert Alegrí Reixach, i les seves funcions són les que els delega el Ple i l'alcalde.
Els quatre regidors de Junts per Navata: Josep Llobet Oliveras, Mònica Cano Dachs, Jordi Mateu Pozuelo i Aina Carbonell participen a les següents funcions compartides:
Josep Llobet Oliveras - Noves tecnologies.
Mònica Cano Dachs - Memòria històrica.
Jordi Mateu Pozuelo - Medi natural i agricultura. Sostenibilitat i medi ambient.
Aina Carbonell - Joventut i lleure.

Close